Acum sau niciodata !

Uneori nu exista pauza , nu exista a doua sansa sau sanse la infinit , nu exista alta data .
Daca iubim , iubim neconditionat. Daca ne indragostim , ne indragostim ca nebunii . Daca tinem la cineva o facem cu tot sufletul . Aici este vorba de acea dragoste care nu cauta raspuns , ea exista , este prezenta si din aceste sentimente dai sens la doua inimi. 
Atunci nu te intrebi daca merita , daca vei iubi la fel si peste 20 de ani , daca vei suferi sau daca o sa va pierdeti unul de celalalt pe drum .Lucrurile in plus doar complica farmecul unei emotii sincere . Exista doar momentul de atunci , omul de atunci , dragostea de atunci . 
Sa nu te temi de o iubire proaspata , ce a venit ca o ploaie de vara si va pleca la fel de repede . Sa nu ti fie teama nici de un sfarsit . Sa nu te opresti din ce iti dicteaza inima . S ar putea ca a doua oara sa nu o mai faca la fel sau sa nu o mai faca deloc . Uneori nu exista sanse duble . Uneori ceea ce ai acum poate fi cel mai important lucru care ti se poate intampla in toata viata ta . In dragoste nu exista teama . Exista doar lipsa unei dorinte puternice care sa iti depaseasca propria stare . Dorinte de a fi langa cineva cu orice pret . Sa iti fie cald si bine , sa te alinti in bratele lui chiar daca, poate nu o sa fie pentru totdeauna  . Uneori este suficient sa iei cu tine amintiri , ca sa rezisti o viata. Uneori traiesti doar clipa . Conteaza sa o traiesti langa cineva care te va invita la vesnicie , la o dragoste nebuna , plina de momente speciale . Si , in plus , conteaza sa nu regreti niciodata nimic din ce ai facut. Nici pe de o clipa sa nu regreti ca a fost , ca nu ai tinut cont de vise , de lume . 
Traieste viata si la fel traieste dragostea ce o porti pentru cineva , pentru ca deseori e mai multa viata decat dragoste . E pacat sa existi stiind ca nu ai iubit la timp si nu ai iubit suficient .
Spera , lupta si primeste placere de la un prezent care este al tau . Traieste povestea ta . Simte iubirea ta si iubirea pe care o daruiesti . Si atunci cand vei spune ca ai iubit total , sa stii ca nu ai iubit nici o suta parte din ceea ce poti . Sa nu iti fie frica de trecut , el ramana acolo , mai ajungi la el doar cu amintirile , ce a fost a fost si nu se mai intoarce . 
Fiecare dragoste isi are rostul ei . Lectia ei . Prezentul ei .
Deci , sa nu crezi ca exista pauze in relatii , exista acum sau niciodata .

Comentarii