Cu femeia ta fi un domn ..

Tu ca barbat trebuie sa cladesti un zid inalt doar pentru voi , sa priviti amandoi ce se afla in interior si sa nu lasati ca oamenii rai sa vada frumusetea relatiei , cei din exterior nu au dreptul asta. Cand iti iubesti femeie de langa tine trebuie sa sti ca poti sa oferi orice ca femeie de langa tine sa se simta in siguranta , sa nu fi lacom sa oferi putin , sa oferi cat mai mult posibil si sa aduci mereu pe fata ei un zambet larg .Noi femeile zambim mereu , de la orice chichita , suntem naive uneori dar noi zambim datorita voua . Avem acel reflex ca atunci cand ne iesiti in cale , brusc , pe fata noastra apare un zambet inocent , un zambet ca al unui copil ce isi vede mama venid spre el. Asa suntem si noi in fata voastra , niste copii ce vor sa fie alintati si rasfatati.
Cel mai mult ne place ca atunci cand suntem suparate din prostii , ca de obicei din prostii ne suparam , sa veniti mielusei langa noi si sa incercati sa ne impacati , chiar daca uneori mai greu dar sigur ne smulgeti un zambet ..
Asa suntem noi , ne lasam duse de val de omul de langa noi ..Voi , barbati , nu trebuie sa va opriti atunci cand o vedeti fericita , trebuie sa incercati sa dati mai mult , sa nu lasati semn de intrebare .

Ofera timpul tau liber ei , pentru relatia voastra , nu iti face timp pentru altceva ce nu o include si pe ea , se va simti data la o parte , nu ii oferiti atentie doar cand veniti de la munca si stiti ca va asteapta acasa cu mancare , faceti ca atentia sa fie si atunci cand nu are chef sa faca curat sau mancare sau vreau ca in ziua aia sa stea tot timpul in pat si sa leneveasca , si atunci si oferiti atentie , nu doar cand totul este roz .Daca vrei sa fii barbat cu femeia de langa tine , s o faci pana la capat , nu cumva sa te opresti la mijlocul drumului . Daca simti ca femeie de langa tine este tot ceea ce iti doresti , atunci tine o strans de mana si mergi cu ea pana la sfarsitul lumii , pana cand amandoi ramaneti fara rasuflare . Sa nu fii prost si sa te lasi influentat de vorbe , lumea mereu doreste raul oameniilor fericiti , tu sa nu le lasi oportunitatea asta , sa fii sigur de ce iti doresti , sa nu ai indoieli , daca ajungi sa te indoiesti de ce vrei cu femeia ta inseamna ca relatia incepe sa clatine si s ar putea sa se prabuseasca zidul ala inalt pe care l ai cladit la inceput .. Ai grija , sa nu pierzi o persoana care ar muta muntii din loc pentru tine si sa alegi una care nu ar ridica nici o pietricica de pe strada. Femeia care zambeste langa tine este cea mai norocoasa femeie ca te are si cea mai puternica sa lupte tinandu te de mana pana la sfarsitul vietii ei pentru dragostea voastra !
Sa o tratezi cum trebuie , chiar daca este enervanta , tu sa fii domn , sa nu uiti asta , asa te a invatat maicata , sa fi un domn ! Nu o dezamagii nici pe ea , tot femeie este si ea si poate a fost tratata la fel sau poate si a dorit si de asta a tras de tine in educatia ta sa respecti o femeie !
O femeie nu o sa plece niciodata de langa un om puternic , sa nu uiti asta 
Respectul, increderea si iubirea nu o sa ii alunge femeie de langa tine , ele sunt pricipalele caramizi in cladirea palatului vostru ! Oriunde mergeti sa carati dupa voi acele caramizi ,sa fiti puternici si sigur pe voi de ceea ce carati .

Comentarii