Ai grija la ce renunti si pe cine iubesti ..

Iubesti nu pentru ca asa vrei , ci pentru ca asa se intampla , pur si simplu te inunda un val de sentimente puternice pentru persoana de langa tine si nu le mai poti opri.
Renunti nu pentru ca vrei , ci ca uneori asa trebuie . Exista un moment in care crezi ca merita , dar pe parcurs ce trece timpul te trezesti ca nu este asa , ca nu e menit sa fi cu persoana de langa tine , si pur si simplu trebuie sa pleci . Sau exista un moment in care esti data la o parte , persoana de langa tine cauta altceva , cauta , poate ceva mai mult din ce nu ai tu ..si asa , ajungi fie sa suferi , fie sa fi implinit , dar o parte din tine nu va mai fi nicodata la fel , are nevoie de mult timp sa si revina sufletul ca sa poti incerca o relatie si sa te vindeci . Nu poti sa te vindeci imediat sarind in bratele altuia , este o stupizenie ..
Si asa , dupa un timp in care sufletul s a vindecat incepi sa te indragostesti de un om intr o zi ploioasa de toamna sau intr una senina de vara cu nopti lungi . Iubesti puternic .Te oferi cu totul unui om pe care il consideri prezent si o parte din viitor . Traiesti totul intens de parca ar fi prima si ultima data cand poti sa te bucuri de acest sentiment.Te dezamagesti iar . Tradezi la randul tau niste sperante .Te ranesti sau ranesti la randul tau . Apoi suferi . Iar apoi renunti . Dupa totul va fi diferit , vei fi fericita ca ai scapat sau vei suferi mai departe . Vei plange dupa o iubire pe care nu o poti intoarce sau vei zambi pentru ca ti ai dat seama ca nu era ce cautai .
In toate cazurile ai grija la cine renunti si la ce renunti . S ar putea sa renunti la propria fericire , sau poate nu . S ar putea ca renunand la cineva sa renunti si la o parte din tine , o parte care pleaca si nu se mai intoarce , o parte pe care o poti recupera de la o persoana care doreste sa ti acopere toate ranile si golurile din suflet.. Iti va fi greu sa te vindeci mereu iar si iar .. Cata putere sa ai ..
Ai grija pe cine lasi sa plece de langa tine , s ar putea sa ii dai drumul unui om la un moment de furie sau de orgoliu . Sa nu regreti o viata pentru momentul ala ..
Ai grija pe cine iubesti , sa nu iubesti toata viata o umbra . Ai grija cui ii incredintezi sufletul . Pe cine lasi sa treaca dincolo de limite . Cui ii povestesti momentele tale si visele tale .
Ai grija sa nu iubesti astazi si sa suferi maine , stiind ca poti controla asta .Ai grija de poftele si dorintele tale . De zilele in care nu te poti controla si de zilele in care se citeste ura in ochii aia caprui ai tai. Ai grija pe cine transformi in creator , cine iti va controla momentele de fericire , momentele de furie sau tristele .
Si de tine sa ai grija , iubind prea mult te poti da pe tine la o parte , tu femeie , trebuie sa fii pe primul loc apoi restul . Iar urand intr o zi prea mult poti da persoane importante din drumul tau la o parte .
Sa ai grija pe cine iubesti si la cine renunti , aparentele inseala , cunoaste persoana apoi incredinteaza ti sentimentele , nu te arunca deoarce iubirea este frumoasa dar doare al dracului de tare !

Comentarii